Χρήσιμα Tips για να διαλέξεις ομπρέλα παραλίας

Χρήσιμα Tips για να διαλέξεις ομπρέλα παραλίας

Η ομπρέλα θαλάσσης είναι το πρώτο πράγμα που στήνεις όταν πας στην παραλία, ενώ είναι το τελευταίο που μαζεύεις φεύγοντας. Αυτό μπορεί να περιγράψει γιατί η επιλογή μιας ομπρέλας με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, μπορεί να κάνει τη διαφορά στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Προστατεύσου από τον ήλιο και απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία με ομπρέλα που θα κάνει τη ζωή σου εύκολη και δεν θα χρειαστεί να την κυνηγάς στην καυτή αμμουδιά.

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου για να βρεις την ομπρέλα που θα καλύψει πιο εύκολα τις ανάγκες σου;                                                     
1. Μέγεθος: Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι το μέγεθος της ομπρέλας. Θα πρέπει να επιλέξεις μια ομπρέλα θαλάσσης που έχει αρκετή σκιά για να καλύπτει εσένα και τα προσωπικά σου αντικείμενα. Μια ομπρέλα με διάμετρο 1,8 έως 2,2 μέτρα είναι ικανοποιητική για 1 έως 3 άτομα μαζί με τα πράγματά τους. 

Τι θα βρεις στα Dimitriadis Action Stores: Η HUPA έχει αποκλειστικά ομπρέλες 2 έως 2,2 μέτρων οπότε σίγουρα κάποια θα σε καλύψει προσφέροντας σκιά σε 2 ή περισσότερα άτομα μαζί με τον εξοπλισμό τους.

                                                     

2. Υλικό:
Το υλικό της ομπρέλας είναι επίσης σημαντικό. Οι περισσότερες ομπρέλες παραλίας είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα ή νάιλον, τα οποία είναι ανθεκτικά στον ήλιο και ανθεκτικά στο νερό. Διάλεξε μια ομπρέλα με ανθεκτικό ύφασμα που στεγνώνει εύκολα. Επίσης, έλεγξε αν η ομπρέλα διαθέτει αντιηλιακή επίστρωση UV για να σε προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Τι θα βρεις στα Dimitriadis Action Stores: Οι ομπρέλες HUPA είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά και ελαφριά υφάσματα Polyester, με αντιηλιακή επίστρωση για 98% UV προστασία (UPF 50+). Μερικές ομπρέλες όπως η Mystic ή η Nemesis έχουν ειδική επίστρωση Black Out εσωτερικά του υφάσματος της ομπρέλας που εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη σκίαση και περισσότερη δροσιά. 

Διάβασε επίσης: Γνώρισε την τεχνολογία Black Out από τη Hupa®!

         

3. Σταθερότητα: Μια σταθερή ομπρέλα είναι σημαντική, για να αντέξει σε δυνατούς ανέμους και να μην ανατρέπεται εύκολα. Έλεγξε αν η ομπρέλα έχει ισχυρό σκελετό μεταλλικό ή αλουμινίου, που προσφέρει αντοχή και αντίσταση στον άνεμο. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις σταθερή βάση ή μηχανισμό που επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή στήριξή της στην άμμο ή το έδαφος.

Τι θα βρεις στα Dimitriadis Action Stores: Οι ομπρέλες Hupa διαθέτουν σκελετό είναι είτε μεταλλικό, είτε αλουμινίου με ορθοστάτη διαμέτρου 28/32mm. Oι ακτίνες, που είναι συνήθως 8- 10 αναλόγως το μέγεθός τους, είναι μεταλλικές πάχους 3,5 έως 4mm η από fiberglass με πάχος 6mm. Επιπλέον οι άκρες των ακτινών είναι προστατευμένες με ύφασμα για την αποφυγή ατυχημάτων. Οι περισσότερες από τις ακτίνες έχουν επιπλέον υποδοχές για σκοινάκια, κερδίζοντας έτσι καλύτερη στήριξη στο έδαφος. Παράλληλα αν θες ακόμα περισσότερη σταθερότητα, μπορείς να βρεις κρουστικά κοντάρια και ενισχυμένες βάσεις, κατάλληλες για σκληρά και μαλακά εδάφη.
                                      

4. Ευκολία μεταφοράς: Επειδή η ομπρέλα δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία, είναι σημαντικό να επιλέξεις μια ομπρέλα που είναι εύκολη στη μεταφορά. Αναζήτησε ομπρέλες με θήκη μεταφοράς,  που είναι ελαφριές και συμπαγείς για να μεταφέρονται ευκολότερα.

Τι θα βρεις στα Dimitriadis Action Stores: Όλες οι ομπρέλες Hupa που θα βρεις στα καταστήματα μας πωλούνται με ανθεκτική θήκη μεταφοράς με ιμάντες. Στο βάρος και στο μέγεθος έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις.  Έτσι το βάρος τους ποικίλει, από 1,8 έως 3,4 kg  

5. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Κάποιες ομπρέλες παραλίας έχουν επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Για παράδειγμα, μερικές διαθέτουν τσέπες ή γάντζους. Υπάρχουν επίσης, ομπρέλες με αεραγωγό που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Σκέψου ποια είναι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που θεωρείς χρήσιμα και πρακτικά για τις ανάγκες σου.

Τι θα βρεις στα Dimitriadis Action Stores: Οι ομπρέλες Hupa έχουν μεγάλους αεραγωγούς για περισσότερη δροσιά και καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Τέλος στην Hupa Ultrasol θα βρεις γάντζο για να κρεμάς τα ρούχα σου. Στην πλειοψηφία τους πωλούνται με 3 πασαλάκια και σχοινάκια στερέωσης για να μην χρειαστεί να αγοράσεις άμεσα επιπλέον αξεσουάρ για να την στηρίζεις στον αέρα. 

Συνοψίζοντας, κατά την επιλογή μιας ομπρέλας παραλίας, πρέπει να δώσεις βάση στο μέγεθος της, το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένη αλλά και επιπλέον χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαφορά. Ο συνδυασμός τους θα σου προσφέρει άνεση, προστασία και όμορφες στιγμές στην παραλία. 

Happy umbrella hunting, λοιπόν!