Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Δημητριάδης Α.Ε λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Το eshop dimitriadis.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του επισκέπτη/χρήστη, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Οι συναλλαγές του επισκέπτη/χρήστη στο eshop της εταιρείας προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (RSA 2048-SHA256/TLS 1.2 με AES-256 + Forward Secrecy με σύγχρονα προγράμματα περιήγησης) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ψηφιακά και μη) έχει μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας που ακολουθεί συγκεκριμένες πάντα διαδικασίες όπως αυτές έχουν οριστεί για την μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Τα δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών φυλάσσονται σε δομές που εφαρμόζουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες (κρυπτογράφηση, firewall, antivirus κτλ)

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών είναι οι ίδιοι οι επισκέπτες/χρήστες και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψης τους. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους, θα πρέπει ο επισκέπτης/χρήστης να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της εταιρείας.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Προτείνεται η χρησιμοποίηση "ισχυρών" κωδικών (αποτελούνται από γράμματα και αριθμούς) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης κτλ)

Η Δημητριάδης Α.Ε και το dimitriadis.gr, με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο, δεν θα σας ζητήσει στοιχεία της Πιστωτικής ή και Χρεωστικής σας κάρτας.