Γνώρισε την τεχνολογία Black Out από τη Hupa®!

 Γνώρισε την τεχνολογία Black Out από τη Hupa®!

Η Hupa® καινοτομεί και γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρία που φέρνει στην αγορά την τεχνολογία Black Out! Μια ειδική επίστρωση μαύρου χρώματος εσωτερικά του υφάσματος της ομπρέλας, που εξασφαλίζει καλύτερη σκίαση, περισσότερη δροσιά και αντιηλιακή προστασία. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ακόμα και σε υφάσματα ανοιχτού χρώματος.

Γιατί να επιλέξεις μια ομπρέλα με Black Out τεχνολογία;

Εάν σου αρέσει να κάθεσαι με τις ώρες στην παραλία, ο ήλιος μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός, κουραστικός αλλά και επιβλαβής για την υγεία σου. Με τις ομπρέλες με επίστρωση Black Out μπορείς να απολαμβάνεις ατέλειωτες ώρες το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας χωρίς να αγχώνεσαι για τον ήλιο. Η σκιά που δημιουργείται είναι πολύ καλύτερη από αυτή μιας απλής ομπρέλας καθώς θα παρατηρήσεις και μια έξτρα δροσιά συνδυαστικά με την αντιηλιακή προστασία του υφάσματος (UPF 50+).

 

Επιπλέον, εάν έχεις μικρά παιδιά ανησυχείς πολύ περισσότερο για τον ήλιο στην παραλία. Αντί λοιπόν να ξοδεύεις χρήματα σε αντιηλιακές μπλούζες και να κυνηγάς συνεχώς τα παιδιά να τους βάλεις αντιηλιακό, μπορείς να επωφεληθείς από την Black Out τεχνολογία. Η επίστρωση αυτή καθιστά την ομπρέλα σου κατάλληλη για μικρά παιδιά καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος από τις ακτίνες του ήλιου.

 

Ακόμα το σκέφτεσαι; Δες εδώ όλες τις Black Out ομπρέλες της Hupa