Η Ιστορία μας

 • Το πρώτο μας κατάστημα

  1982

  Το πρώτο μας κατάστημα
  Εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα λιανικής Δημητριάδης στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξειδικευμένο στον καλοκαιρινό outdoor εξοπλισμό.
 • Κατάστημα Αργυρούπολης

  1989

  Κατάστημα Αργυρούπολης
  Επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας, με τα εγκαίνια δεύτερου καταστήματός λιανικής στην Αργυρούπολη και δημιουργώντας brands ιδιωτικής ετικέτας outdoor εξοπλισμού, χτίζοντας σταδιακά πορτφόλιο αποκλειστικών αντιπροσωπειών με σημαντικές εταιρίες του εξωτερικού.
 • Vaude και Coleman εντάσσονται στη συλλογή μας

  1993

  Vaude και Coleman εντάσσονται στη συλλογή μας
  Εμπλουτισμός του καταλόγου διανομής, συνάπτοντας συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες  outdoor ρουχισμού και εξοπλισμού όπως η Coleman USA και η Vaude
 • Κατάστημα Αράχωβας

  1999

  Κατάστημα Αράχωβας
  Ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων του δικτύου λιανικής με την εγκαινίαση του καταστήματος στην Αράχωβα Παρνασσού αλλά και του πρώτου καταστήματος ενοικίασης εξοπλισμού Ski στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
 • 1ο eshop στην Ελλάδα με ειδίκευση στον Outdoor εξοπλισμό

  2007

  1ο eshop στην Ελλάδα με ειδίκευση στον Outdoor εξοπλισμό
  Εξέλιξη του δικτύου λιανικής πώλησης πανελλαδικά, με την δημιουργία του 1ου eshop στην Ελλάδα, με ειδίκευση στον outdoor εξοπλισμό και ρουχισμό.
 • Rossignol Group

  2009

  Rossignol Group

  Αποκλειστικά δικαιώματα διανομής στην Ελλάδα της εταιρίας Rossignol Group, που περιλαμβάνει leading brands στην κατηγορία του Ski όπως η Rossignol, Dynastar, Lange, Look.

 • Επέκταση δικτύου χονδρικής

  2017 - 2019

  Επέκταση δικτύου χονδρικής
  Δυναμικές επενδύσεις στο δίκτυο χονδρικής στους κλάδους του Sport και του Lifestyle, αποκτώντας αποκλειστικά δικαιώματα διανομής στην Ελλάδα για τα Brands: Helly Hansen, La Sportiva, Original Buff,  Marmot, Petzl, Osprey, Musto, CMP, κ.α
 • Nέο κατάστημα στo ATTICA City Link

  2021

  Nέο κατάστημα στo ATTICA City Link
  Επέκταση του δικτύου λιανικής της εταιρίας με το άνοιγμα 3ων νέων καταστημάτων στο Attica Department Store City Link και στα Factory Outlet Αεροδρομίου και Πειραιώς.