Jackal II & Jackal II BOA: Οι νέοι θρύλοι της La Sportiva

Jackal II & Jackal II BOA: Οι νέοι θρύλοι της La Sportiva

Με πάνω από 90 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή παπουτσιών επιδόσεων, η La Sportiva® έχει καταφέρει να συνδυάσει το όνομα της με το βουνό και τις ορεινές δραστηριότητες όσο κανείς άλλος. Από τρέξιμο στο βουνό μέχρι ορειβασία σε χιονισμένες βουνοκορφές η La Sportiva® προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις για τους πιο απαιτητικούς.

Πριν από μερικές ημέρες, η La Sportiva® παρουσίασε τα δύο νέα παπούτσια ορεινού τρεξίματος Jackal II και Jackal II BOA. Αποτελούν την νέα βελτιωμένη έκδοση του Jackal I, του ΝΟ1 παπουτσιού υψηλών αποδόσεων της La Sportiva®, εξειδικευμένο σε υπεραποστάσεις και ικανό να σε στηρίξει για πάνω από 80-100 χλμ. τρεξίματος στο βουνό. Πάμε να δούμε όμως γιατί το Jackal II και το Jackal II BOA είναι ιδανικά για υπερμαραθώνιους.

Το Jackal II διαθέτει ανανεωμένο πάνω μέρος, κατασκευασμένο από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα είναι ελαφρύτερο, ζυγίζοντας μόνο 275g. Επιπλέον προσφέρει αυξημένο χώρο στο μπροστινό μέρος των δαχτύλων για μεγαλύτερη άνεση. Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην ενισχυμένη επένδυση της μεσόσολας. Συνδυάζοντας τεχνολογία Infinitoo™ με EVA χαρίζει έξτρα μαλακό πάτημα αλλά και επιστροφή ενέργειας για ένα πολύ δυναμικό τρέξιμο στο βουνό, ανεξάρτητα από τον τύπο του εδάφους και την απόσταση. Τέλος η σόλα Frixion Red προσφέρει καλό κράτημα, αντοχή και απορρόφηση κραδασμών.

Το Jackal II BOA μοιράζεται την ίδια σόλα και μεσόσολα με το Jackal II, ωστόσο διαθέτει επιπλέον το καινοτόμο σύστημα BOA. Με διπλό σύστημα BOA επιτρέπει εύκολη και γρήγορη προσαρμογή του παπουτσιού, δίνοντας καλύτερο κράτημα όταν οι αθλητές εισέρχονται σε απαιτητικό έδαφος. Σημαντικά επίσης είναι η γλώσσα Spiyralift και το κολάρο που πλαισιώνει τον αστράγαλο, τα οποία επιτρέπουν επιπλέον στήριξη σε εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές.

Βρες τώρα το Jackal II και το Jackal II BOA στα Dimitriadis Action Stores και στo dimitriadis.gr.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους: