Γνωρίστε την τεχνολογία Buff COOLNET UV+ ®

Γνωρίστε την τεχνολογία Buff COOLNET UV+ ®

STAY DRY, FEEL COOL

Το καλοκαίρι είναι για υπαίθριες δραστηριότητες κάτω από την ήλιο. Γι’ αυτό ήρθαν τα νέα πολυμορφικά μαντήλια ΒUFF®, τα οποία θα σε κρατήσουν δροσερό και ασφαλή από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου.

28 χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου πολυμορφικού μαντηλιού λαιμού, η BUFF® καινοτομεί και πάλι και παρουσιάζει μία από τις σημαντικοτέρες τεχνολογίες για την Άνοιξη - Καλοκαίρι του 2019, το CoolNet UV +®, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πιο τεχνικά προϊόντα της καλοκαιρινής συλλογής.

Τα μαντήλια BUFF® που χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία, δημιουργήθηκαν ειδικά για outdoor δραστηριότητες στον ήλιο. Το ύφασμα CoolNet UV +® συνοδεύεται από την πρωτοποριακή τεχνολογία HeiQ, η οποία διαχειρίζεται αποτελεσματικά την απομάκρυνση του ιδρώτα, δίνοντας σου μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα σου στεγνό.

buff cooling

Εμπνευσμένο από τους λάτρεις της φύσης, των εξορμήσεων και των σπορ, και σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, προσφέρει επίσης υψηλή αντηλιακή προστασία UPF 50, όπως επίσης και θερμική μόνωση χάρη στον κλασικό σχεδιασμό του χωρίς ραφές που κρατά το σώμα προστατευμένο, στεγνό και άνετο. Έχει επίσης ελαστικότητα 4 διευθύνσεων, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην αγορά των συγκεκριμένων

image010

 

προϊόντων, και είναι 20% πιο ελαφρύ από τα Original, εξασφαλίζοντας σου έτσι απαράμιλλη άνεση. Αυτό το καινοτόμο ύφασμα αναπτύχθηκε από το τμήμα R&D της BUFF®, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και έχει κερδίσει την πιστοποίηση από το διάσημο Ινστιτούτο Hohenstein. Έτσι, η BUFF® συνεχίζει να εστιάζει στη βιωσιμότητα. Αυτό το ύφασμα είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσής της στο περιβάλλον, συνεχίζοντας την περίφημη εκστρατεία της, DO MORE NOW.