Το Prodigio ήρθε για να σε βάλει στο βάθρο

Το Prodigio ήρθε για να σε βάλει στο βάθρο

Η La Sportiva φέτος ανεβάζει σημαντικά τον πήχη στην αγορά του ορεινού τρεξίματος. Το Prodigio, μπορεί να μην είναι πλήρως εναρμονισμένο με ότι μας έχει συνηθίσει η La Sportiva ως τώρα, αλλά σίγουρα κουβαλάει πάνω του τα 90 και πλέον χρόνια εμπειρίας της. Είναι, δηλαδή, σα να πήραν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά των trail running παπουτσιών και τα συμπύκνωσαν σε αυτό το παπούτσι. Με μοντέρνο σχεδιασμό και έμφαση στην ποιότητα, το Prodigio αλλάζει τους κανόνες στο trail running.

Βάρος: 270gr (half pair)
Drop: 6 mmΗ εφαρμογή στο Prodigio είναι ακριβώς αυτή που ψάχνεις σε ένα trail running παπούτσι. Προσφέρει τόσο άνεση όσο και ασφάλεια, πράγμα που καταλαβαίνεις από την πρώτη δοκιμή στο σπίτι. Είναι σφιχτό στα σημεία που χρειάζεσαι στο βουνό, κάνοντάς το ιδανικό για τεχνικά εδάφη. Το ειδικά σχεδιασμένο επάνω μέρος HT light-weight knit με wraparound foot cage, είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά και εξαιρετικά διαπνέον, κρατώντας τα πόδια δροσερά ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές.

Εκεί που όμως το Prodigio πραγματικά κάνει τη διαφορά, είναι η νέα μεσόσολα που μας συστήνει η La Sportiva. Η XFlow™ μεσόσολα με εμπλουτισμένο αφρό, παρέχει μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας ακόμα και σε μακρινές διαδρομές.Σημαντικό ρόλο στην τελική αίσθηση που προσφέρει το παπούτσι, είναι η σόλα FriXion® Red, που χάρη σε αυτή έχεις την αυτοπεποίθηση να πάρεις ρίσκα στη διαδρομή, που δε θα έπαιρνες με άλλο παπούτσι. Την σόλα συμπληρώνουν οι πάτοι 4 χιλιοστών, σε σχήμα U, με τεχνολογία Ortholite® Hybrid Mountain Running® Ergonomic που χαρίζουν επιπλέον κράτημα και ανθεκτικότητα.Γρήγορα θα καταλάβεις ότι το Prodigio δεν είναι ένα παπούτσι που εξαρτάται από την απόσταση, το έδαφος ή τις συνθήκες που θα συναντήσεις. Έχει την ικανότητα να δίνει λύση σε κάθε πρόκληση, είτε πρόκειται για τεχνικούς αγώνες είτε για μακρινές διαδρομές στα βουνά. Σου δίνει αίσθηση άνεσης και αυτοπεποίθησης, ανεξάρτητα από το έδαφος που θα τρέξεις και αυτό το συναντάς σπάνια. Το La Sportiva Prodigio φαίνεται να είναι το παπούτσι που θα σε βάλει στο βάθρο.

Δες το Prodigio, διαθέσιμο σε 4 χρώματα. Δες όλα τα παπούτσια La Sportiva.