Ultra Raptor II GoreTex - La Sportiva

Ultra Raptor II GoreTex - La Sportiva

Ultra Raptor II Gore-Tex

 

Plenty of cushioning for hard-packed ground, tarmac and stony tracks  © Dan Bailey

La Sportiva, η εξειδικευμένη εταιρία Outdoor παπουτσιών με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, συνδυάζει την τεχνογνωσία Hiking και Trail Running για να δημιουργήσει το απόλυτο Fast Hiking μοντέλο.

Με DNA ορεινού τρεξίματος και σχεδιασμό Hiking, to Ultra Raptor II GTX έχει όλα τα στοιχεία που θέλει κάθε πεζοπόρος, αρχάριος, προχωρημένος ή επαγγελματίας.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ:


 

Ultra Raptor Mid sole  © Dan Bailey

Χαμηλό βάρος, εύκαμπτη αναπαυτική κατασκευή, προστασία της άρθρωσης και των δακτύλων, προστασία του πέλματος και της μέσης με καλή απόσβεση των κρούσεων στις κατηφόρες, ανθεκτικό στη φθορά κέλυφος με ειδικές ενισχύσεις, εξωτερική σόλα με πρόσφυση σε όλα τα εδάφη στεγνά ή βρεγμένα.

Κατασκευή με την καλύτερη μεμβράνη Gore-Tex Extended Comfort, η οποία μεγιστοποιεί τη μεταφορά θερμότητας και υγρασίας, γεγονώς που καθιστά τα παπούτσια αδιάβροχα και με καλή διαπνοή. Παράλληλα προστατεύει από λάσπες και νερά, απομακρύνει γρήγορα τον ιδρώτα και διατηρεί τα πόδια στεγνά. (www.gore-tex.com)



Εγγυημένα άψογη εφαρμογή, πλέον έχετε δύο επιλογές, standard fit για κανονικά πέλματα και wide fit για φαρδύτερα πέλματα.

Για πρώτη φορά ένα μοντέλο που θα ενθουσιάσει όλους τους πεζοπόρους, αρχάριους, προχωρημένους, αθλητικούς  και  επαγγελματίες!

 

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=F00iFpMXsk8 

 

Images by: UCKlimbing