Γνώρισε το νέο rPET ύφασμα από την TerraNation!

Γνώρισε το νέο rPET ύφασμα από την TerraNation!

Με στόχο το ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσα στα επόμενα χρόνια η TerraNation καινοτομεί, κατασκευάζοντας τα προϊόντα της με ύφασμα rPet από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

 

Με τα νέα rPET Σκίαστρα Παραλίας και Ομπρέλες Παραλίας της TerraNation, γίνεσαι ενεργά μέρος της διεθνούς eco – friendly κοινότητας και βοηθάς έμπρακτα τη βιωσιμότητα του πλανήτη, συμβάλλοντας και εσύ στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα πρωτοποριακά rPET Σκίαστρα Παραλίας και οι Ομπρέλες της TerraNation συστήνουν μια νέα και φιλική προς το περιβάλλον παραμονή δίπλα στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο (UPF 50+).

Επιπλέον, με τον πατενταρισμένο αυτόματο μηχανισμό ESFTM το Σκίαστρο ανοίγει και κλείνει εύκολα μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα!

Πώς βοηθάς το περιβάλλον;

Το rPET ύφασμα (recycled PET Fabric) είναι ένας νέος τύπος ανακυκλωμένου υφάσματος, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το νήμα του δημιουργείται από πλαστικά ανακυκλωμένα μπουκάλια και οι ίνες του σχηματίζουν ένα «πράσινο» ανθεκτικό αποτέλεσμα. Μείωση όγκου απορριμμάτων

Με την κυκλική οικονομία που εφαρμόζεται, τα πλαστικά αποκτούν νέα μορφή και δεν καταλήγουν αναξιοποίητα στις χωματερές.