Camping Essentials Checklist

Camping Essentials Checklist

Είσαι και συ από τους ανθρώπους που θέλουν να τα έχουν όλα σε μια σειρά, αλλά ποτέ δεν προλαβαίνουν να οργανωθούν; Πηγαίνεις διακοπές και μόλις φτάνεις στον προορισμό σου συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει τα μισά σου πράγματα στο σπίτι; Μην αγχώνεσαι, σου έχουμε την απόλυτη Camping Checklist για να μην βρεθείς ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση.

                                           Σκηνές Camping

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βασικά. Για να απολαύσεις τον ύπνο σου θα χρειαστείς τα βασικά όπως σκηνή camping, φουσκωτό στρώμα μαζί με τρόμπα, υπόστρωμα ή υπνόσακο και φυσικά μαξιλαράκι για να μην ξυπνήσεις και ο αυχένας σου είναι σα να κοιμόσουν κάτω από το air condition του πλοίου όλο το βράδυ. Αν έχεις πάρει μαζί σου και το βιβλίο σου, μην ξεχάσεις να πάρεις μια λάμπα ή φακό για να διαβάζεις όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται.

 

Για τις ατελείωτες ώρες στην παραλία καλό θα ήταν να εφοδιαστείς με τον απαραίτητο εξοπλισμό δηλαδή με ομπρέλα ή σκίαστρο. Καρέκλες παραλίας και ρακέτες (μαζί με τα μπαλάκια) και φυσικά ψυγειότσαντα ή ψυγειάκι με παγοκύστες για να κρατήσεις παγωμένα τα σνακ και τις μπύρες σου καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Για τη βόλτα σου με το SUP  μπορείς να προμηθευτείς και έναν αδιάβροχο σάκο για τα απαραίτητα! Επειδή όμως πρέπει να φροντίσεις και το σώμα σου από τις κακουχίες του καλοκαιριού μην ξεχάσεις να πακετάρεις εντομοαπωθητικά, αμμωνία καθώς και αντιηλιακό.

Ψύξη 

Ακόμα και αν κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα, καταλήγουμε να τα ξεχνάμε. Ένα από αυτά είναι και το καπέλο σου ή κάποιο μαντήλι για να προστατεύσεις το κεφάλι σου από τον ήλιο. Σαγιονάρες ή σανδάλια για να μην καείς στην άμμο αλλά και το κατάλληλο μαγιό για τις βουτιές σου!

 

Καλό θα ήταν να έχεις κάποια βασικά πράγματα για την διατροφή σου και την προστασία σου. Ένα παγούρι είναι μια καλή αρχή για να μπορείς να διατηρείς το νερό σου σε μια φυσιολογική θερμοκρασία και να μη το βρεις σε κατάσταση βρασμού από την ζέστη του ήλιου. Σετ φαγητού και δοχεία τροφίμων είναι must have καθώς και εστίες ή καμινέτα για να πιείς και τον ελληνικό σου το πρωί στο άκουσμα την θάλασσας που σκάει στα βράχια τις πρώτες πρωινές ώρες διαβάζοντας το βιβλίο που δεν διάβασες τον προηγούμενο βράδυ. Φυσικά μπορείς να μαγειρέψεις και γρήγορα σνακ ώστε να μην τρως συνέχεια έξω.

 

Είδη μαγειρικής - Δοχεία φαγητού 

 

Εννοείται ότι μπορείς να κατεβάσεις την λεπτομερή λίστα μας με όλα τα camping essentials ώστε να την εκτυπώσεις και να κάνεις ένα last check πριν φύγεις για να σιγουρευτείς ότι έχεις πάρει μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι. Επίσης μπορείς να την προμηθευτείς και από κάποιο κατάστημά μας, στην Φιλαδέλφεια και στην Αργυρούπολη. Είμαστε εδώ για να σε οργανώσουμε και να σε εφοδιάσουμε για τις διακοπές σου! Καλά μπάνια!

 

Check list CAMPING ESSENTIALS.pdf