Γυναικεία μυστικά για αξέχαστες εξορμήσεις!

Γυναικεία μυστικά για αξέχαστες εξορμήσεις!
Specials

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, οι γυναίκες της ομάδας μας μοιράζονται το μυστικό της πετυχημένης εξόρμησης..



Μυρτώ, η αναρριχήτρια!

Μυρτώ, η αναρριχήτρια!Η Μυρτώ, ως handler της Petzl δεν θα μπορούσε να μην αγαπά την αναρρίχηση. Ένα από τα πράγματα που δεν ξεχνά πριν φύγει για την επόμενη ανάβαση είναι ο φακός της. Ο PETZL Actic Core θα την βοηθήσει να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα ψηλά από τον βράχο, χωρίς να χρειάζεται να βιαστεί να κατέβει όσο είναι ακόμα μέρα.

Ευγενία, έσω έτοιμη!

Η Ευγενία είναι πολλά χρόνια στην οικογένεια. Στο γραφείο έρχεται με ορειβατικά μποτάκια και είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει όλα. Τα αγαπημένα της μποτάκια είναι τα TX5 GTX από LA SPORTIVA, γιατί είναι ελαφριά με καλή διαπνοή. Στο βουνό της εξασφαλίζουν άνεση ακόμα και στα πιο σκληρά εδάφη.

Εύη, ο χειμερινός τύπος!

Την Εύη την συνεπαίρνει το απέραντο λευκό τοπίο που χαρίζει το χιονισμένο βουνό. Εξοπλισμό Ski διαλέγει μόνο από Rossignol. Τα Nova 8 CA πέδιλα, της εξασφαλίζουν σταθερότητα και απόλυτο έλεγχο κινήσεων. Για να παρατήνει το χρόνο ζωής των πέδιλών της φροντίζει να κάνει service κάθε σεζόν.

Φανή, θα φτιάξουμε καφεδάκι;

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η κούπα είναι προέκταση του χεριού της. Λατρεύει το ζεστό καφέ, γι'αυτο και τον σερβίρει σε κούπα με μόνωση από την KLEAN KANTEEN. Η μόνωση Climate Lock™ κρατάει τον καφέ της ζεστό για πάνω από 3 ώρες.

Γεωργία, τρέλα με τις βόλτες!

Η Γεωργία λατρεύει τις βόλτες. Στην καθημερινότητα κάνει βόλτες σε πάρκα κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά. Την Άνοιξη, φοράει το ελαφρύ μπουφάν PreCip Eco της εταιρείας MARMOT. Mε σχεδίαση Angel-Wing Movement™ της προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων.



Μαρία, κάμπινγκ να 'ναι και όπου να 'ναι!

Η Μαρία, κάνει κάμπινγκ από μικρή ηλικία, οπότε έχει να μας πει πολλά. Από όλο τον εξοπλισμό της, ξεχωρίζει τη σκηνή με διπλό πανί που έχει αγοράσει τα τελευταία χρόνια. Η σκηνή Hupa Gemini 3P την έχει σώσει από τους καλοκαιρινούς  καύσωνες και τις μπόρες. Αν και 3 ατόμων, είναι αρκετά άνετη και την καλύπτει ακόμα και για εξορμήσεις πολλών ημερών.

Κατερίνα, ένα με τη θάλασσα!

Η Κατερίνα μεγάλωσε στη θάλασσα και δεν μπορεί να ζήσει μακρυά της. Στην Αθήνα, δεν χάνει ευκαιρία για εξορμήσεις-σφηνάκια και επιλεγεί παραλίες που δεν είναι οργανωμένες για να είναι πιο ήσυχα. Στις εξορμήσεις της παίρνει πάντα μαζί το ψυγείο Pop της PΟLARBOX. Έτσι έχει δροσερά φρούτα και ροφήματα σε όποια απομακρυνσμένη παραλία και αν πάει.