Πως να επιλέξετε το ιδανικό Σακίδιο Πεζοπορίας;

Πως να επιλέξετε το ιδανικό Σακίδιο Πεζοπορίας;

Εάν έχεις κι εσύ το μικρόβιο της περιπέτειας, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις το κατάλληλο σακίδιο για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ακολούθησε τις συμβουλές μας, είτε πας για έναν απλό περίπατο είτε για πολυήμερη εξόρμηση, και επέλεξε το ιδανικό σακίδιο Osprey® για σένα.

 

Για μια “fun” ημέρα!

 

 

 Εάν δεν είσαι πρόθυμος να κατασκηνώσεις αλλά θες να ζήσεις την περιπέτεια, μπορείς να αρκεστείς σε μια αυθημερόν εξόρμηση. Μια ημερήσια πεζοπορία θα μπορούσε να είναι ένας απλός περίπατος μέσα σε ένα δάσος ή μια σύντομη βόλτα σε ένα τοπικό παραλιακό μονοπάτι.

Αν ψάχνεις για ένα ελαφρύ σακίδιο πλάτης για μια χαλαρή πεζοπορία με στάση για μεσημεριανό γεύμα, επίλεξε ένα με χωρητικότητα έως 35 λίτρων (ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο περισσότερο διαρκεί το ταξίδι σου, τόσο μεγαλύτερη χωρητικότητα θα χρειάζεσαι στο σακίδιό σου για επιπλέον είδη όπως φαγητό).

Η μεγάλη μας συλλογή από σακίδια πεζοπορίας προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να διευκολύνει το ταξίδι σου, από τις θήκες για μπατόν πεζοπορίας Stow-on-the-Go που κρατούν τα μπατόν μακριά από τη μέση όταν δεν χρησιμοποιούνται, έως τις πλαϊνές τσέπες μπουκαλιών νερού για να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ενυδάτωση εν κινήσει.

Η σειρά Sportlite είναι ο ιδανικός συνδυασμός υφασμάτων υψηλής απόδοσης, άνεσης, ανθεκτικότητας και βιώσιμων υλικών. Όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός, η σειρά Hikelite προσφέρει ανώτερο αερισμό με το αναρτημένο πλέγμα AirSpeed®.

 

Ο Κατασκηνωτής Πεζοπόρος

 

 

 Αν θέλεις να απολαύσεις την ύπαιθρο χωρίς περιορισμούς χρόνου, μπορείς να συνδυάσεις την πεζοπορία σου με camping. Για τη διανυκτέρευση θα χρειαστείς αναπόφευκτα εξοπλισμό camping όπως σκηνήυπνόσακουπόστρωμα κλπ. καθώς και φαγητό και επιπλέον ρούχα όταν πέφτει η θερμοκρασία – γι’ αυτό επίλεξε ένα σακίδιο χωρητικότητας 30-50 λίτρων.

Σε περιπτώσεις όπου η διανυκτέρευση συνδυάζεται με άστατες καιρικές συνθήκες, προτείνουμε ένα σακίδιο από τις σειρές Stratos και Sirrus. Αυτά τα σακίδια διαθέτουν ενσωματωμένο αδιάβροχο κάλυμμα και θήκη για υπνόσακο με φερμουάρ στη βάση του σακιδίου για άμεση, εύκολη πρόσβαση όταν είσαι έτοιμος να στήσεις τη σκηνή σου.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείς να θέλεις να ταξιδέψεις ελαφριά, η σειρά Talon and Tempest περιλαμβάνει σακίδια με αρκετή χωρητικότητα για όλα όσα χρειάζεσαι για μια με δύο διανυκτερεύσεις, με εύκολη πρόσβαση στο επάνω μέρος, ιμάντες συμπίεσης για να ασφαλίσεις τον εξοπλισμό σου και λειτουργικές τσέπες οργάνωσης.

Για πιο δύσβατα μονοπάτια υψηλών απαιτήσεων, επίλεξε ένα σακίδιο από τις σειρές Kestrel και Kyte. Αυτά τα backpacks είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για κάθε είδους πεζοπορία όπου χρειάζεται να μεταφέρεις βαρύτερο φορτίο.

 

Ο Πολυήμερος Camper

 

 

 

Εάν είσαι σοβαρός camper που ακολουθεί ένα δύσκολο, μακρύ μονοπάτι για αρκετές ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες και διανυκτερεύει κατά μήκος της διαδρομής κάθε βράδυ, θα πρέπει να επιλέξεις ένα σακίδιο χωρητικότητας 40-65 λίτρων, ανάλογα με τον εξοπλισμό που θέλεις να έχεις μαζί σου.

Όπου το βάρος του εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας, δεν θα απογοητευτείς με τα αγαπημένα σακίδια από πεζοπόρους μεγάλων αποστάσεων, Exos και Eja. Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά backpacks υψηλής απόδοσης παρέχουν άνεση μεταφοράς και αερισμό κορυφαίας κατηγορίας.

Για μεγαλύτερα φορτία, το Atmos and Aura AG – με το βραβευμένο οπίσθιο σύστημα AntiGravity – παρέχει εξαιρετική κατανομή βάρους και θα σου επιτρέψει να κινείσαι ελεύθερα σαν να μην φοράς σακίδιο.

 

 

Οι Βιώσιμες Προτάσεις μας

 

 

Όσο περισσότεροι βιώσιμοι campers στον κόσμο, τόσο το καλύτερο! Αν προσπαθείς να αφήσεις όσο το δυνατό μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη, θα χαρείς να μάθεις ότι η Osprey σχεδιάζει μόνο υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά σακίδια που είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν. Έτσι διασφαλίζεται η μείωση των υλικών που καταλήγουν στο φυσικό περιβάλλον, και συμβάλλεις κι εσύ στη βιωσιμότητα του πλανήτη για τον οποίο κατασκευάστηκαν τα σακίδιά μας.

Το περιορισμένης έκδοσης Talon Earth 22 έχει σχεδιαστεί με bluesign® Product σήμανση και τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο για πεζοπορίες και ορειβασία, για ποδήλατο ή για την πόλη. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ημερήσια σακίδιά μας.

Η σειρά Archeon, μέρος της σειράς White Label, ενσωματώνει τις αρχές του περιβαλλοντισμού με τον σχεδιασμό της. Με ανακυκλωμένα και εξαιρετικά σκληρά υφάσματα, ανθεκτικά μεταλλικά εξαρτήματα και βαρέως τύπου backsystem, αυτή η σειρά σακιδίων είναι φτιαγμένη με γνώμονα το περιβάλλον. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη κατάλληλα για κάθε διάρκεια περιπέτειας.

 

 

Δες εδώ όλα τα σακίδια Osprey®