Παρουσίαση του κορυφαίου Trail Running La Sportiva Akasha

Παρουσίαση του κορυφαίου Trail Running La Sportiva Akasha

Πρόλογος

Το La Sportiva Akasha είναι ένα  trail running παπούτσι για τρέξιμο στο βουνό, με εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, πρόσφυση και υποστήριξη. Αποδίδει εκπληκτικά στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, καθιστώντας το ιδανικό για μαραθώνιους στο βουνό και επίσης κατά τη διάρκεια μεγάλων σε διάρκεια προπονήσεων.

Η τεχνολογία Cushion Platform προσφέρει ένα στρώμα που απορροφά τους κραδασμούς και παρέχει έξτρα άνεση, ενώ η τεχνολογία Dynamic ProTechTion παρέχει επαρκή προστασία, προσαρμόζοντας στο σχήμα του ποδιού χωρίς να αισθάνεσαι ότι σε στενεύει. Η τεχνολογία εξωτερικής σόλας FriXion XT παρέχει την πρόσφυση και το κράτημα όταν το χρειάζεστε περισσότερο και, ενσωματώνοντας σε αυτό την τεχνολογία TrailRocker, που διευκολύνει το ρολάρισμα του βηματισμού. Το μαλακό, διαπνέον και άνετο επάνω μέρος φροντίζει για την τέλεια συνολική εφαρμογή. Με το La Sportiva Akasha έχετε σίγουρα την καλύτερη προστασία, άνεση και αντικραδασμική προστασία. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το συγκεκριμένο trail running παπούτσι ανάμεσα στα κορυφαία για αγώνες εκτός δρόμου μεγάλων αποστάσεων.

 

 

Παπούτσι La Sportiva Akasha

Εξωτερική σόλα

Το La Sportiva Akasha διαθέτει σόλα σύνθεσης FriXion XT, τη οποία συνδυάζει διαφορετικές πυκνότητες για να παρέχει τον καλύτερο συνδιασμό πρόσφυσης και αντοχής στη φθορά. Η εξωτερική σόλα ενσωματώνει επίσης το σύστημα TrailRocker, το οποίο ευνοεί τη φυσική ροή του βηματισμού από την εξωτερική φτέρνα στο εσωτερικό του ποδιού κατά τη διάρκεια του τρεξίματος σας.

Οι “τάπες” είναι μεγάλες και επιθετικές, προσφέροντάς σας αρκετή πρόσφυση πάνω σε οποιοδήποτε έδαφος χαμηλής πρόσφυσης. Οι “τάπες” διπλής κατευθυντικότητας θα σε βοηθήσουν στο φρενάρισμα στις κατηφόρες. Η εξωτερική σόλα ενσωματώνει εξαιρετικά ανθεκτικές περιοχές στις περιοχές με μεγάλη πρόσκρουση, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του παπουτσιού και παρέχοντας προστασία από το έδαφος για μακρύτερες και πιο δύσκολες συνθήκες.

Το πέλμα της εξωτερικής σόλα είναι φτιαγμένο από καουτσούκ FriXion XF, το οποία υπερέχει σε πέτρες με κλίση, αλλά και σε βραχώδες terrain το οποίο είναι καλυμμένο με υγρή ή ξηρή άμμο

 

Μεσαία σόλα

Το La Sportiva Akasha φέρει ενδιάμεση σόλα EVA, που αυξάνει την αντοχή και την ευελιξία του παπουτσιού, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και εξαιρετικό έλεγχο.

Η πλατφόρμα Cushion Maxim μεγιστοποιεί την απορρόφηση κραδασμών, ενώ η εσωτερική σόλα Ortholite κρατά τα πόδια αεριζόμενα, στεγνά και προστατευμένα χάρη στους αντιμικροβιακούς παράγοντες.

Η σόλα Ortholite είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική και δεν θα συμπιεστεί εύκολα καθώς περνάει ο καιρός.

 

Άνω μέρος

Τα αθλητικά παπούτσια La Sportiva Akasha είναι πραγματικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να σου παρέχουν τη διαπνοή, την άριστη εφαρμογή και τον έλεγχο που χρειάζεσαι όταν τρέχεις σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες εκτός δρόμου.

Το επάνω μέρος Air Mesh παρέχει καλή αναπνοή και εκπληκτική εφαρμογή στο πόδι. Το Akasha διαθέτει επίσης λωρίδες PU που επικαλύπτουν το πλέγμα στο μπροστινό μέρος του ποδιού και το οποίο προσφέρει τέλεια εφαρμογή και αποτρέπει το πάνω μέρος του παπουτσιού να χαλάσει με τον καιρό.

Το εσωτερικό της φτέρνας του παπουτσιού κρατά το πόδι σταθερό, αποτρέποντας οποιαδήποτε κίνηση εωτερικά, μηδενίζοντας τις τριβές και αποτρέποντας οποιονδήποτε ερεθισμό. Επίσης, η γλώσσα του παπουτσιού είναι καλά επενδυμένη. Το μαλακό πάνω μέρος Slip-on έχει τέλεια εφαρμογή και η κατασκευή κάλτσας βοηθά στην αποφυγή των σημείων συμπίεσης, παρέχοντας μέγιστη άνεση.

 

Παπούτσι La Sportiva Akasha - Σόλα

 

Ο συνδυασμός του άνω μέρους, της μεσαίας σόλας και της εξωτερικής σόλας, κάνουν το La Sportiva Akasha πολύ άνετο, προστατευτικό και υποστηρικτικό.

Βάρος

Τα ανδρικά παπούτσια La Sportiva Akasha ζυγίζουν περίπου 330 γραμμάρια, ενώ τα γυναικεία παπούτσια ζυγίζουν κατά μέσο όρο 278 γραμμάρια. Έχοντας κατά νου το βαθμό προστασίας και cushioning του παπουτσιού, είναι πολύ ελαφριά σε σύγκριση με άλλα.

 

Διαπνοή

Όσο μεγαλύτερη είναι η διαπνοή ενός αθλητικού παπουτσιού, τόσο μεγαλύτερη η άνεση που αισθάνεσαι. Εάν είσαι δρομέας, θα γνωρίζεις ότι τα πόδια μπορούν να ζεσταθούν αρκετά γρήγορα στο τρέξιμο. Όσο καλύτερα αερίζεται το παπούτσι και ρυθμίζει την υγρασία, τόσο πιθανότερο είναι να μην βγάλεις φουσκάλες. Ακόμη και όταν είναι κρύο έξω, τα πόδια μπορεί να ζεσταθούν αρκετά. Το La Sportiva Akasha έχει ένα επάνω μέρος που αποτελείται από διαπνεόμενο πλέγμα και μέσα στο παπούτσι υπάρχει εσωτερική σόλα Ortholite, απομακρύνοντας την υγρασία και αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων.

 

Ανεση

Η εξωτερική σόλα, η μεσαία σόλα και το πάνω μέρος του La Sportiva Akasha παρέχουν εξαιρετική άνεση στον χρήστη. Η τεχνολογία FriXion XT εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών σε τραχιά εδάφη, η ευκαμψία και η ανθεκτικότητα της ενδιάμεσης σόλας EVA προσφέρει προστασία και ευκαμψία σε κάθε βήμα, η σόλα Ortholite συμβάλει στην απορρόφηση και διαπνοή, και το επάνω μέρος Air Mesh με την τεχνολογία Slip-on προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή στα πόδια σου.

 

Στυλ

Ενώ η επιλογή των χρωμάτων δεν είναι η μεγαλύτερη, το στυλ και ο συνδυασμός των χρωμάτων το καθιστούν πραγματικά ελκυστικό.

 

Αντοχή

Κάθε συστατικό του La Sportiva Akasha είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ποιότητα. Αυτό εξασφαλίζει ότι το παπούτσι είναι εύκαμπτο αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό. Η εξωτερική σόλα που ενσωματώνει την τεχνολογία FriXion XT είναι ενισχυμένη στις περιοχές που ασκείται η μεγαλύτερη πίεση. Το υλικό EVA προσφέρει επιπλέον προστασία και υψηλή αντοχή. Η εσωτερική σόλα Ortholine έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ανθεκτική, καθώς διατηρεί την απορρόφηση ακόμα και μετά από χιλιόμετρα χρήσης. Τέλος, το πάνω μέρος, ενισχυμένο με PU ενισχύσεις, προσφέροντας επιπλέον αντοχή στις παραμορφώσεις αλλά και την απόδοση του παπουτσιού.

 

Προστασία

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο La Sportiva Akasha εξασφαλίζουν ότι το παπούτσι παρέχει μεγάλη προστασία στο τραχύ έδαφος που μπορεί να συναντήσεις στα μονοπάτια. Το παπούτσι είναι ιδανικό για το τρέξιμο. Το cushioning της ενδιάμεσης σόλας διασφαλίζει την προστασία του ποδιού ακόμα και στο πάτημα πολύ σκληρού terrain. Η εσωτερική σόλα Ortholite εξασφαλίζει ότι το πόδι είναι άνετο και όχι πολύ ζεστό ή υγρό. Στο εμπρόσθιο μέρος του ποδιού, τα δάχτυλα των ποδιών έχουν αρκετό περιθώριο.

 

Εδαφος

Το La Sportiva Akasha είναι κατασκευασμένο για trail running και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλους τύπους εδάφους, όπως απότομες κλίσεις και κατηφόρες. Το παπούτσι είναι καλά αεριζόμενο και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την υγρασία χάρη στην εσωτερική σόλα Ortholite. Επιπλέον, τα υλικά εξωτερικής σόλας λειτουργούν καλά για να έχεις πρόσφυση και στο λεπτό χαλικάκι.

 

Παπούτσι La Sportiva Akasha - Σόλα

 

Συμπέρασμα

Τα παπούτσια trail running La Sportiva Akasha είναι κατάλληλα για δρομείς που διανύουν μεγάλες αποστάσεις. Αποδίδουν εξίσου καλά και για τις καθημερινές ασκήσεις. Η εξωτερική σόλα FriXion XT και η ενδιάμεση σόλα EVA παρέχουν την απαραίτητη προστασία σε ανώμαλα terrain. Επιπλέον, η εσωτερική σόλα Ortholite ενισχύει τη συνολική άνεση του παπουτσιού δέκα φορές περισσότερο από μία συμβατική σόλα. Το σύστημα TrailRocker υποστηρίζει το φυσικό στυλ περπατήματος και η αντιολισθητική σόλα αντιμετωπίζει καλά τη λάσπη και τις άλλες συνθήκες εκτός δρόμου. Το άνω μέρος αερίζεται αρκετά καλά και το νερό απομακρύνεται αποτελεσματικά από το παπούτσι. Αυτά τα παπούτσια είναι εξαιρετικά για μεγάλες διαδρομές στο οβουνό. Αν σκέφτεσαι να συμμετέχεις σε αγώνα δρόμου βουνού μεγάλων αποστάσεων, τα παπούτσια La Sportiva Akasha είναι μια εξαιρετική επιλογή.

 

Δες όλα τα παπούτσια της La Sportiva