Εξυπηρέτηση Πελατών: 210 2533951
Εξυπηρέτηση Πελατών: 210 2533951
Φορτώνει...
.

Πως επιλέγω πέδιλα SKI?

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας ζευγάρι πέδιλα SKI αλλά δεν γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς; Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή και να επιλέξετε τα πέδιλα SKI που σας ταιριάζουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Πως επιλέγω μπότες SKI?

Το να επιλέξετε τις σωστές μπότες SKI είναι πολύ σημαντικό. Η μπότες SKI είναι το μέσο που μεταφέρει τις «εντολές» σας στα πέδιλα SKI. Θα πρέπει να είναι κατάλληλες για το πόδι σας δίνοντας σας την αίσθηση και την άνεση που απαιτείτε και την προστασία από το κρύο. 4 tips για να επιλέξετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα...

Σωστή συντήρηση και αποθήκευση του καλοκαιρινού εξοπλισμού

Το καλοκαίρι τελείωσε και σιγά σιγά όλοι επιστρέφουμε στην καθημερινότητα, αναμένοντας την επόμενη σεζόν για ξεκούραση και ξεγνοιασιά.
Για να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε μοναδικά και στις επόμενες διακοπές μας θα πρέπει να φροντίσουμε από τώρα τον εξοπλισμό μας. Διαβάστε πως.

Διαβάστε περισσότερα...

Tips για καλύτερο Camping

Camping: Για πολλούς ο πιο όμορφος τρόπος διακοπών.
Για άλλους η ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών, μακριά από την καθημερινότητα και τα στενά περιθώρια ενός δωματίου.
Προσφέρει πραγματική χαλάρωση, κοντά στην φύση, κάτω από τα αστέρια και δίπλα στη παραλία.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιλέγοντας την κατάλληλη σκηνή

Κατά την διαμονή μας στη φύση, η σκηνή είναι το καταφύγιο μας, το σπίτι μακριά από το σπίτι μας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αφιερώνουμε λίγο χρόνο και σκέψη προκειμένου να επιλέξουμε την καταλληλότερη σκηνή για την χρήση που την προορίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα...
Piraeus Bank
Cards Accepted
Comodo Secure

Από τα μεγαλύτερα & πληρέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα με είδη Camping, Παραλίας, SKI - Snowboard, Ορειβασίας και όλων των Outdoor Δραστηριοτήτων
© 2016-18 Δημητριάδης Α.Ε

Εισοδος

ή δημιουργία λογαριασμού

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT